Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi otvorila je svoj prvi hotel za zaposlenike u središtu Novigrada, u kojem se može smjestiti stotinjak radnika.  

Otvaranje prvog hotela za zaposlenike koji nosi ime New Town nastavak je kontinuiranih ulaganja u poboljšanje uvjeta rada u ovoj novigradskoj turističkoj tvrtki.

Hotel se prostire na 2.500 četvornih metara, ima recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala. Sobe su dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

Sretni smo i zadovoljni otvaranjem našeg prvog hotela za zaposlenike u samom centru Novigrada. Uz brojne benefite i pogodnosti koje nudimo te pružanje vrhunske kvalitete smještaja naš je prioritet  da se svi zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećaju ugodno i pronađu svoj drugi dom za vrijeme trajanja turističke sezone. Kao dugogodišnji nositelji certifikata Poslodavac Partner, nastojimo pružati najbolje uvjete našim zaposlenicima, koji nam se svake godine u velikom broju vraćaju, a sad imaju i dodatni razlog za povratak u Istru“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa u tvrtki Aminess hoteli i kampovi.

U Aminessu je prije otvorenja svih objekata osmišljen i Aminess Clean&Safe Stay program, koji svim gostima i zaposlenicima jamči pojačanu sigurnost uz sve potrebne higijenske mjere. Svi su zaposlenici educirani za održavanje čistoće i higijene u skladu sa standardima programa te se svakodnevno provjerava zdravstveno stanje osoblja.