„Na pivo u Karlovac“, nastavak je odlično prihvaćene promotivne akcije provedene u lipnju ove godine kojom su karlovački restorani prezentirali ponudu pivskih menija.   

  

Turistička zajednica grada Karlovca u suradnji s ugostiteljima najavila je početak promotivne akcije „Na pivo u Karlovac“ koju provodi u suradnji s karlovačkim ugostiteljima.   

Karlovac je tradicionalna pivska destinacija, a ovaj pivski događaj nastavak je brendiranja Karlovca kao kvalitetne gastronomske destinacije koje je započelo još u lipnju predstavljanjem ponude karlovačkih restorana. Ponuda pivskih menija u restoranima odlično je prihvaćena te je promotivna kampanja „Na pivo u Karlovac“ bila logičan nastavak suradnje s ugostiteljima.

Pozivu na suradnju odazvalo se petnaest ugostiteljskih objekata u kojima uz bogatu ponudu i popuste goste očekuje glazbeno-zabavni program, a akcija traje do 9. rujna.

„U ovom trenutku u našem gradu imamo u trajnoj ponudi 23 specijaliteta s pivom, od slanih do slatkih jela. Uz devet restorana imamo i petnaest  kafića koji su nam se pridružili. Oni nude oko 30 različitih zabavnih i glazbenih programa u naredna dva tjedna koliko će trajati ova promotivna akcija. Drugu godinu za redom izložba na temu piva bit će u prostoru TIC-a na Korzu, druga izložba je u Paviljonu Katzler, a treća nova virtualna izložba održava se u organizaciji Aquatike i KaFotke“, istaknula je Marina Burić, direktorica Turističke zajednice grada Karlovca.

Ugostitelji će se pridržavati kao i do sada svih preporučenih epidemioloških mjera zbog sigurnosti posjetitelja i osoblja. Nadamo se  se da će posjetitelji prepoznati ovu akciju te da će ona postati tradicionalna“, izjavio je Nikica Popović, predsjednik Ceha ugostitelja grada Karlovca

„Organiziranjem ovakvih aktivnosti podiže se vidljivost Karlovca, te pokazujemo sve naše vrijednosti, kulturne i ostale atrakcije, kao i gostoljubivost Karlovčana. Očekujemo da ćemo iduće godine moći ponovno organizirati Dane piva Karlovac, a ova aktivnost bit će nadogradnja Danima piva te način očuvanja i kreiranja novih radnih mjesta“, rekao je gradonačelnik Karlovca Damir Mandić