U  68 godina izlaženja  i UT prvi puta „ostaje kod kuće“ ali je i dalje,  sada i u digitalnom obliku,  pripremio zanimljive sadržaje za postojeće  i nove čitatelje….

Pandemija COVID-19 promijenila je životne i poslovne navike svih nas, ali nas je i prisilila  da razmišljamo o novim mogućnostima.

Početak digitalne ere stručne revije  UT  prilika je da  je čitaju oni koji nas odavno poznaju, ali i da je upoznaju oni koji žele svijet turizma i njegovih posebnih proizvoda – danas i ubuduće – poznavati detaljnije, razumjeti bolje i s njima surađivati više.

UT već gotovo  sedam desetljeća govori jezikom struke koja će, vjerujemo, u vremenu ispred nas  doživjeti snažniju afirmaciju.

U novom broju UT-a pišemo o mnogim zanimljivim temama: Što turizam čeka u vremenu  ispred nas? Jesu  li mjere koje  se poduzimaju na nacionalnoj i globalnoj  razini dovoljne i hoće li biti djelotvorne?  Hoćemo li znati iskoristiti ovo  vrijeme globalnih, pa i turističkih promjena? Kako prezentirati  kulturnu ponudu? Može li tehnologija zamijeniti industriju  izravnih susreta?  Hoće li se konačno turizam i domaća proizvodnja snažnije povezati i povećati turističke učinke za nacionalnu ekonomiju?    

Jedno je vrijeme iza nas. Ono obilježeno suradnjom, znanjem, strukom i zajedništvom – ispred nas…

Novi  broj UT-a  potražite  u digitalnom obliku na naslovnici naših redizajniranih mrežnih stranica nastalih u suradnji s tvrtkom TERA-INFO.