U mirnoj uvali Babin Laz nadomak Supetra otvoren je novi Boutique Camping Bunja s četiri zvjezdice. 

Kamp raspolaže sa četrnaest modernih mobilnih kućica i 32 prostrane parcele za kampere i šatore, a vrijednost investicije iznosi dva milijuna eura. Osim beach bara, masaže na plaži, grijanog slatkovodnog bazena podignuto je dječje igralište, a omogućuje se i najam bicikala, kajaka itd.

„Supetar trenutačno ima dva kampa – Bunju i Waterman Beach Village s ukupno 124 kamping mjesta i 57 mobilnih kućica, u kojima može boraviti 462 gostiju“, ističe  Ivan Cvitanić, direktor Turističke zajednice grada Supetra i dodaje: „„Kampiranje je savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora te ne sumnjamo da će Boutique Camping Bunja i u ovim izazovnim vremenima privući goste i zaljubljenike u naš otok“. 

Kamp Bunja

S tri atraktivne tematske staze koje spajaju kulturu i avanturu, poznatim vinima, zdravom otočkom kuhinjom, vrhunskim maslinovim uljem s geografskim podrijetlom, prekrasnim plažama i uvalama, Supetar je atraktivno turističko središte i savršena polazna točka za upoznavanje ovog najvećeg srednjodalmatinskog otoka.