U Termama Tuhelj svečano je otvoren novi Glamping Village građen po standardima najviše kvalitete.  

Novi Glamping Village raspolaže sa 36 modernih mobilnih jedinica, wellnessom, whirlpoolom, saunom i sobama za masažu. Investicija je vrijedna tri milijuna eura, a realizirana je u suradnji s austrijskim tvrtkom Gebetsroither s dugom tradicijom u kreiranju kamp odredišta najviše kvalitete.

„Imamo jasne ciljeve, viziju i strategiju što potvrđuje i novi glamping resort, koji će uskoro, uvjeren sam, biti pun gostiju. Znamo da smo na dobrom putu, prošle godine ostvarili smo deset milijuna eura prihoda i 136 tisuća noćenja, gotovo trećinu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Kontinuiranim ulaganjem iz godine u godinu podižemo ljestvicu kvalitete i odgovaramo na zahtjeve turističkog tržišta, pozitivno gledamo na budućnost i u ovim nesigurnim vremenima koja su nas usporila, ali nas nisu zaustavila u realizaciji naših planova“, istaknuo je Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj na svečanom otvorenju luksuznog Glamping Village u Termama Tuhelj.

 „Ovo je odličan projekt koji će se kopirati. Ulaganje u ovakav kamp pravi je i jedini održivi put. Riječ je o finom, ali nipošto razmetljivom luksuzu za ljude koji rade, zarađuju i koji se žele odmoriti. U Terme Tuhelj došao je odličan investitor sa znanjem i korak po korak nastao je mini klaster toplica i kompleksa, koje su najbolje u ovom dijelu Europe“, rekao je  predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Na svečanom otvaranju ovog luksuznog glamping resorta u kontinentalnom dijelu Hrvatske bio je nazočan slovenski ministar za ekonomski razvoj i tehnologiju Zdravko Počivalšek  koji je istaknuo kako se samo odgovornim odnosom prema zdravlju u ovim teškim vremenima otvaraju vrata gospodarstvu, a ovaj luksuzni resort u prirodi dobar je primjer kojim putem treba ići.

Terme Tuhelj

Suvremeni glamping resort Terma Tuhelj sjajna je nadogradnja kampa Vita, koji je ujedno prvi kamp s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj, otvoren prošlog ljeta. Svi sadržaji kampa, ali i atrakcije u Termama Tuhelj – od Svijeta sauna, preko bogate wellness ponude do Vodenog planeta s bazenima i adrenalinskim toboganima – na raspolaganju su gostima Glamping Villagea.

Glamurozno kampiranje, posljednjih godina globalan je trend i savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora. No, u ovoj priči iz Hrvatskog zagorja upravo je lokalno adut koji čini razliku. Naime, svaka kućica nosi ime poznatog zagorskog lokaliteta, kao i preporuke za znamenitosti koje u Krapinsko-zagorskoj županiji vrijedi posjetiti, a u Glamping Villageu servira se i – lokalni doručak u košarici. Doručak se priprema prema željama gosta, koji će svoju košaricu punu lokalnih i svježe uzgojenih namirnica svako jutro dobiti u svojoj kućici.

Na ovaj način u Termama Tuhelj povezali su moderan luksuz s lokalnom ponudom, a u suradnji s Turističkom zajednicom Krapinsko-zagorske županije, gostima se predstavljaju kao dobri domaćini, koji vode računa o svakom detalju.