Ovo je vrijeme prilika da upoznamo, a onda i nikada ne zaboravimo turističke znamenitosti kontinentalnog dijela zemlje u kojoj živimo. Odmor  doista nikada nije bio bliže.

Turistička zajednica Zagrebačke županije  pokrenula je kampanju Odmor nikada bliže u kojoj promovira  te podupire turističke vrijednosti ovoga područja. Pod sloganom „Odmor nikada nije bio bliže“ do 1. kolovoza  će trajati kampanja fokusirana na domaće goste.

 Turističke atrakcije i doživljaji te održiv i siguran boravak u  destinaciji promoviraju se na novoj platformi Odmor nikada bliže. Kampanjom  su obuhvaćeni  i smještajni kapaciteti,  ruralna područja kao i bogata eno-gastro ponuda, što  sve zajedno zeleni zagrebački prsten čini  idealnom vikend destinacijom za lijep, sadržajan i opuštajući odmor.

Zagrebacka zupanija 06

 „Bogata turistička ponuda Zagrebačke županije rezultat je intenzivne suradnje proizvođača i onih koji nude gostima gotove proizvode. Naglasak je na multisektorskom povezivanju, a osim promocije vinskih cesta, kvalitetnih lokalnih proizvoda naših OPG-ova, kao i ruralnih utočišta, želimo pokazati kako je i ovim izazovnim vremenima moguće stvoriti lanac vrijednosti“, ističe Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije pozivajući goste i na kupnju lokalnih proizvoda.

Za one koji će  rezervirati odmor u prvom srpanjskom vikendu  dodatna je pogodnost kupon u vrijednosti 350 kuna  u Designer Outletu Croatia.

Zagrebacka zupanija AB

Podsjetimo, na području  Zagrebačke županije mnoge su prirodne zanimljivosti i atrakcije kao što su Park prirode Žumberak–Samoborsko gorje, vinska Plešivica, atraktivno Prigorje, ljepote Turopolja i Moslavine, pitoreskna sela, rijeka Sava te jezera Rakitje, Orešje, Kerestinec i Strmec. Zanimljiv je doživljaj vožnje skelom od ambijentalnog Samobora do Zaprešića,  a treba upoznati i gradiće Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina, Ivanić, potom  lječilište Naftalan,  posjetiti kurije i dvorce… i još mnogo toga u kombinaciji s odličnom eno-gastro ponudom, zanimljivim smještajnim objektima te uvijek gostoljubivim domaćinima.  

Foto: TZ Zagrebačke županije

Zagrebacka zupanija A