Svim nautičarima čija su plovila na godišnjem vezu ACI će u lipnju osigurati besplatne dnevne vezove u svim svojim marinama, dok će svi ostali nautičari ostvariti 30 posto popusta. 

Nakon popuštanja mjera uvedenih zbog epidemije koronavirusom ACI tijekom lipnja uvodi posebne popuste za nautičare u svim svojim marinama.

Besplatni vezovi ograničeni su na po dva besplatna dnevna veza po pojedinoj ACI marini za privatne vlasnike plovila, koji time cijeli lipanj mogu provesti besplatno izvan matične marine u ACI marinama od Umaga do Dubrovnika. Nautičari u charteru koji iznajme plovilo u jednoj od ACI marina ostvaruju tijekom chartera po jedan besplatan vez u svakoj ACI marini u koju uplove. 

Normalizacijom svakodnevnog života i poslovanja, imajući na umu važnost nautičkog segmenta za hrvatski turizam i interes nautičara za Jadran i našu obalu, ACI se odlučio dodatno izaći ususret godišnjim gostima i onima u tranzitu.

"Nove pogodnosti koje smo pripremili svojevrsni su znak zahvale za razumijevanje i potporu koju su naši gosti, domaći i strani, iskazali u prethodnom razdoblju i svih godina do sada. Drago nam je da smo zajedno uspješno prevladali sve izazove koje su proteklih mjeseci stavljeni pred nas i veselimo se dolasku naših nautičara. Svakim danom razvijamo naše usluge kako bi gostima pružili dodanu vrijednost i doživljaj“,  rekao je Kristijan Pavić, predsjednik Uprave društva ACI d.d.

S obzirom na to da se u Hrvatskoj nalazi 40 posto svjetske charter flote, ACI dodatnim pogodnostima nastavlja s pozicioniranjem naše zemlje na nautičkoj karti svijeta. Usto, u marinama hrvatske obale smještena je jedna od najvećih charter flota na svijetu pa tako olakotni uvjeti pogoduju i razvoju domaćeg chartera.