TZ Malog Lošinja sufinancirat će povratne karte trajekta gostima koji u rujnu ostvare minimalno sedam noćenja u objektima koji sudjeluju u akciji Ferry Free.

Foto: Sandro Tariba

Akcija će se provoditi u sklopu objedinjene marketinške kampanje „Lošinj – vaša otočna oaza“ kojom se naglašavaju sve prednosti ovog otoka poput blage klime, bioraznolikosti, visoke kakvoće zraka i više od 200 sunčanih dana godišnje. Kampanja je pokrenuta ovih dana na ključnim emitivnim tržištima Austrije, Njemačke i Slovenije. Posjetiteljima koji u rujnu ostvare minimalno sedam noćenja u smještajnim objektima koji sudjeluju u akciji Ferry Free Turistička zajednica Malog Lošinja sufinancirat će povratne karte trajekta. Akcija vrijedi za sve posjetitelje koji dođu vozilom preko trajektnih pristaništa Valbiska- Merag i Porozina – Brestova te za sve rezervacije ostvarene nakon 15. lipnja 2020. godine.  

Do sada se nismo susretali s ovakvim izazovom i zato trenutna situacija, više nego ikada, zahtjeva sinergiju svih dionika destinacije. U akciju su se uključili svi hoteli, kampovi, pansioni, hosteli, lječilište te trenutno više od 350 privatnih iznajmljivača, a sve u cilju kako bi predstavili prednosti Lošinja kao otočne destinacije i našim posjetiteljima pružili dodatnu vrijednost za ponuđenu uslugu“, izjavio je direktor Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković.

Više informacija s popisom svih sudionika koji sudjeluju u ovoj akciji dostupno je na web stranici www.visitlosinj.hr.