Novigradska tvrtka Aminess hoteli i kampovi drugu godinu za redom organizira projekt Aminess Gorumet Lab kojem je cilj ulagati u edukaciju svojeg gourmet tima.

U restoranu Loop novigradskog Aminess Maravea Camping Resorta u veljači  će se, drugu godinu za redom,  održavati projekt Aminess Gourmet Lab kojeg vodi  chef  David Skoko.  Cilj je ove edukacije, u koju su uključeni mladi kuhari, konobari, barmeni i ostali članovi Aminess gourmet tima, osobnim razvitkom te podizanjem kvalitete usluge doći do zavidne razine profesionalnosti u ugostiteljstvu i turizmu, kaže Damir Čekić, direktor hrane i pića Aminess hotela i kampova.

Program edukacija u sklopu projekta uključuje različite teme - od tečaja sommeliera, craft piva i koktela, preko radionice pripreme plave ribe i sushija, do posluživanja te vještina vođenja i unapređenja prodaje.

Edukacijski program vode renomirani hrvatski stručnjaci za pojedina područja. Oni će nizom radionica svoje znanje i vještine prenijeti djelatnicima kako bi  dodatno unaprijedili kvalitetu gastronomske usluge.

 WEB AMINESS Vjenceslav Madić Kishoni

 WEB AMIINESS Josip Novačić