Stručna revija Ugostiteljstvo i turizam

Stručna revija Ugostiteljstvo i turizam

Tradicija i neraskidiva veza s turizmom

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi već 68 godina. Gotovo sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.
Časopis je namijenjen djelatnicima u turizmu, kao i svima kojima je turizam partner i područje interesa. Izborom tema vezanih uz opremanje objekata, tržišna kretanja, nove tehnologije, zakonodavstvo, organizaciju poslovanja, održivi razvoj i slično, UT za turističke djelatnike ima veliku uporabnu vrijednost.
UT je popularan i cijenjen medij za komunikaciju turističkih djelatnika i tvrtki koje nude usluge, robe i opremu za turizam.

Croatian Convention and Incentive Magazine

Croatian Convention and Incentive Magazine

Snaga hrvatske kongresne industrije

Croatian Convention and Incentive Magazine (dvojezičan, hrvatski i engleski jezik) je informativno-promidžbeni časopis koji izlazi dvaput godišnje. Namijenjen je informiranju organizatora kongresnih skupova te ostalih sadašnjih i potencijalnih poslovnih partnera hrvatskog turizma, posebice onog kongresnog. CCIM se promovira na sajmovima IMEX Frankfurt (proljetni broj) i EIBTM World u Barceloni (jesen) te ga šaljemo na adrese stručnih udruga i pojedinaca u svijetu.
U časopisu se predstavljaju hotelske tvrtke, regije i gradovi te profesionalni kongresni organizatori (PCO), tvrtke za destinacijski menadžment (DMC), proizvođači prepoznatljivih hrvatskih proizvoda i sl.

Croatian City Break Magazine

Croatian City Break Magazine

Riznica hrvatskih gradova

Croatian City Break Magazine (dvojezični, hrvatski i engleski jezik) je informativno-promidžbeni časopis koji promovira ponudu i život turističke destinacije. Posebna se pozornost posvećuje prikazu manifestacija i sadržaja turističke ponude.
CCBM izlazi dvaput godišnje (proljeće i jesen) a besplatno se dijeli na turističkim sajmovima u inozemstvu te se šalje na adrese stručnih udruga i pojedinaca u svijetu.
U časopisu se predstavljaju svi segmenti turističke ponude: smještajni kapaciteti, ugostitelji, turistička odredišta i regije, proizvođači prepoznatljivih roba i slično.

UT Portal

UT Portal

Dinamičan svijet turizma

Dinamičnom svijetu turizma UT Portal se pridružuje provjerenim, kraćim informacijama iz zemlje i svijeta.
Ipak, brzina nije dozvola za sve češću površnost i nekritičko prenošenje informacija. Iako ležerniji, ostajemo privrženi struci i vrijednostima turizma.
Turistička javnost, svi kojima je turizam partner ali i oni koje on zanima zaslužuju informacije kojima mogu vjerovati.
UT portal s razlogom je njihov izbor.