Turistička kompanija Aminess iz Novigrada proširila je svoje poslovanje na Njivice hotele i kamp resort na otoku Krku koji su od 1. listopada započeli poslovati pod brendom Aminess.

Bivši hoteli Beli Kamik i Jadran, Marbera Flora Green Villas i Kamp Njivice tako su novi članovi Aminess portfelja koji će zajednički pridonijeti dodatnom rastu i razvoju u turističkom sektoru.

Iznimno nas veseli što su Njivice resort i kamp postali dio Aminess obitelji te ćemo sada imati priliku zajedno stvarati sjajne rezultate i doprinositi daljnjem razvoju Njivica i otoka Krka. Vjerujemo kako će upravo sinergija ovih dvaju poduzeća, Aminessa i Hotela Njivice, polučiti veliki uspjeh i snažniju vidljivost na tržištu. Uvjereni smo da ćemo lijepu priču koju već godinama sa zaposlenicima i gostima stvaramo u Novigradu, Orebiću i otoku Korčuli dodatno ojačati s novim kolegama u Njivicama na Krku“, istaknula je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Lagune Novigrad, u čijem je vlasništvu brend Aminess.

Brend Aminess već je dugi niz godina prisutan na tržištu, a od samog početka teži izvrsnosti u poslovanju. Vrijednosti, misija i vizija Aminess hotela i kampova sažeti su u krovnom sloganu „Veze koje traju“. Upravo taj slogan reflektira sve vrijednosti Aminessa - usmjerenost na svakog gosta te ulaganje u zaposlenike i timski rad, a nastojat će ih prenijeti i na novu destinaciju na otoku Krku.

Aminess u svom portfelju već ima hotele Aminess Maestral 4* i Aminess Laguna 3*, kampove Aminess Sirena 4* i Aminess Maravea Camping Resort 4* koji se nalaze u  Novigradu, zatim hotel Aminess Lume 4* na Korčuli, dok je Aminess Grand Azur 4* smješten na Pelješcu.