Andrea Glavan imenovana je novom direktoricom Boutique Hotela Alhambra u Malom Lošinju početkom godine.

Na poziciju direktorice hotela kojega krasi profinjeni šarm secesijske arhitekture, Andrea Glavan dolazi s više od 25 godina iskustva u ugostiteljskom sektoru, dok njezino intimno znanje o samom brendu Lošinj Hotels&Villas proizlazi iz činjenice da je radila na svim razinama organizacije. Predanost očekivanjima visoke razine učinkovitosti, kako kod sebe, tako i kod cijeloga tima, te sposobnost kreiranja i uspješnog provođenja hotelskih standarda glavni su naglasci njezine dosadašnje karijere. Uz to, dubinsko poznavanje hotelske industrije, kao i trendova u luksuznom segmentu sigurno će se pokazati značajnim za daljnji razvoj Boutique Hotela Alhambra.

Boutique Hotel Alhambra smješten je u austro-ugarskoj vili građenoj 1912. u uvali Čikat te je član mreža Virtuoso, Traveller Made i iznimno cijenjene Small Luxury Hotels of the World. Posebno se prepoznaje po restoranu svjetske klase Alfred Keller, koji gostima nudi  jela od probranih lokalnih i sezonskih namirnica.

Prije aktualnog imenovanja, Andrea Glavan bila je direktorica lošinjskog Hotela Bellevue s pet zvjezdica,  gdje je stekla ekstenzivno menadžersko iskustvo upravljajući hotelom od faze izgradnje, preko otvaranja do njegova pozicioniranja do statusa luksuznog hotela nagrađivanog nizom respektabilnih nagrada.