Turističkoj kompaniji Aminess hoteli i kampovi iz Novigrada drugu godinu zaredom dodijeljen je certifikat Poslodavac Partner koji ova tvrtka zasad jedina nosi u turizmu. 

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje se organizacijama, tvrtkama i ostalim društvima na temelju ocjene razvijenosti prakse upravljanja ljudskim resursima, a novigradska turistička kompanija još je jedanput zadovoljila i potvrdila status poželjnog poslodavca.

Aminess kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta rada svih svojih zaposlenika koji ističu Aminess kao idealno mjesto za rad i edukaciju. Uz to, kompanija ima jednu od najviših osnovica za obračun plaće u turizmu, a uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, smještaj te tople obroke, nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri te koristi mogućnost dodatnog neoporezivog nagrađivanja zaposlenika.

„I ove smo godine ponosni nositelj certifikata Poslodavac Partner koji je najbolja potvrda svih nastojanja i kontinuiranog rada na tome da našim zaposlenicima omogućimo motivirajuću radnu atmosferu i uvjete s kojima će biti zadovoljni. Upravo su oni ti koji pokreću sve naše uspjehe, a naša je zadaća da ih motiviramo, educiramo, jačamo odnose te potičemo njihovu kreativnost i profesionalnost kako bi snažno odgovorili na sve zahtjeve tržišta“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

U visokoj sezoni Aminess hoteli i kampovi zapošljavaju 650 zaposlenika. Bez obzira na status radnog odnosa, svima je omogućen širok izbor edukacija i programa usavršavanja kao što su komunikacijske vještine i vještine vođenja tima, strani jezici te prezentacijska i informatička znanja. Lani je ova tvrtka pokrenula i projekt Aminess Gourmet Lab pod vodstvom chefa Davida Skoke koji ima za cilj educirati mlade kuhare, konobare, barmene i ostale članove Aminess gourmet tima.

Kako bi zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurali još kvalitetniji smještaj kompanija gradi i prvi hotel za zaposlenike u Novigradu koji će se prostirati na površini 2.500 četvornih metara i biti otvoren za ovogodišnju sezonu, priopćeno je iz ove kompanije.