Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija od 15. do 25. veljače 2021. godine po peti put održava jedinstven program edukacije „Menadžment kamping resorta“. 

Program se provodi u suradnji s Kamping udruženjem Hrvatske s ciljem stjecanja dodatnih specijalističkih znanja iz menadžmenta suvremenog kamping resorta. Namijenjen je svim osobama sa završenim srednjoškolskim obrazovanjem, koje nemaju ambiciju nastaviti formalno visokoškolsko obrazovanje, ali žele imati specijalizirano strukovno zvanje. Program je također namijenjen i svim kandidatima koji žele proširiti i usavršiti svoja dosadašnja kamping znanja ili  osnažiti vlastite poduzetničke aktivnosti. Posebno se preporuča onima koji žele pokrenuti vlastite projekte u kamping turizmu i usvojiti znanja o trendovima i inovativnim oblicima smještaja u kampovima.

Nastava se provodi online putem aplikacije Teams i traje 60 sati. Sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela, a nastavu održava  25 vrsnih predavača. Dosad je ovaj program završilo više od sto polaznika.

Prijave za upis u program „Menadžment kamping resorta“ traju do 31. siječnja 2021. godine, a prijavnice se mogu slati putem Google obrasca https://forms.gleP1yo2FQh9AhVTHvCA. Zbog vrlo teške situacije u gospodarstvu uzrokovane Covidom-19 program se sada nudi i po ekskluzivnoj cijeni u iznosu od 3.990 kuna plus PDV-e.

Kamping udruženje Hrvatske nagradit će polaznika koji ostvari najbolje rezultate na ispitu vikend boravkom u mobilnoj kućici u odabranom kampu s pet zvjezdica.

Više informacija o programu i prijavi dostupno je na poveznici https://www.fmtu.uniri.hr/studiji/cjelozivotno-obrazovanje/menadzment-kamping-resorta.