Grand Park Hotel Rovinj drugi je Maistrin hotel koji je postao članom The Leading Hotels of the World i time ušao u društvo najluksuznijih hotela u svijetu.

Maistrin Grand Park Hotel Rovinj postao je članom The Leading Hotels of the World (LHW),  jedne od najvećih svjetskih organizacija u luksuznom hotelijerstvu. To je sada drugi Maistrin hotel koji se nalazi u tom elitnom društvu, čije je član i hotel Monte Mulini od 2012. godine. U članstvu ove organizacije više je od 400 najluksuznijih hotela, destinacija i spa centara u više od 80 zemalja.

   „Uvrštavanje u ponudu The Leading Hotels of the World, koji se smatra garancijom kvalitete za luksuzne hotele još je jedna potvrda iznimnog statusa Grand Parka ne samo u hrvatskoj turističkoj ponudi već i šire. Riječ je o najvećoj pojedinačnoj investiciji Adris grupe u turizmu, vrijednoj gotovo 700 milijuna kuna“, izjavio je Tomislav Popović, predsjednik Uprave Maistre.

Grand Park Hotel Rovinj otvoren je u travnju ove godine, a njegovom izgradnjom  Adris grupa dovršila je uređenje zone Monte Mulini. Riječ je o  jednoj od najluksuznijih turističkih zona na Jadranu, koja obuhvaća hotele Monte Mulini, prvi hrvatski design hotel Lone te nedavno preuređen hotel Eden.

Projekt hotela potpisuje domaći arhitektonski studio 3LHD te vodeći talijanski studio Pierro Lissoni - Lissoni Architettura, sa sjedištem u Milanu.  

Hotel je smješten nasuprot starogradske jezgre Rovinja, s pogledom na crkvu svete Eufemije i otok svete Katarine. Prostire se na šest etaža i raspolaže s ukupno 209 smještajnih jedinica. Uz bogatu ponudu restorana i barova, te wellness i spa centra u sklopu ovog hotela podignuta je i šetnica Lungomare plaza s nizom trgovačkih i ugostiteljskih sadržaja.

Hotel je prve goste primio u travnju prošle godine, dok je svečano otvoren u lipnju za vrijeme održavanja Adris 44Cup regate.