Katarina Line započela je prvu ovogodišnju plovidbu Jadranom, a krstarenje je organizirano za  grupu profesionalnih sportaša – sudionika biciklističke utrke 4 Islands.

Od planiranih pet brodova iz Katarina Line flote popunjena su dva broda i to brod Moonlight,  Premium Superior kategorije, na kojem je  smješteno 35 gostiju i brod Dalmatinka, Traditional Ensuite kategorije  za smeštaj dvadeset gostiju.

Brodovi su zaplovili iz Baške na Krku, a ruta obuhvaća  četiri otoka i osim Krka gosti će posjetiti Rab, Cres i Mali Lošinj. Katarina Line brodovi svojevrstan su ploveći hotel koji goste prati na njihovoj ruti, prevozeći i njihove bicikle. Na brodu je osiguran smještaj u dvokrevetnim kabinama s vlastitom kupaonicom i klimom, doručak i večera, a samo putovanje provodi se u skladu s epidemiološkim mjerama i uputama kako bi gostima osigurali maksimalnu sigurnost.  

S obzirom na razvoj situacije s pandemijom u zemlji, a posebice u Primorsko- goranskoj županiji, realizaciju ovog krstarenja smatraju velikim uspjehom. Pred nama je još jedna iznimno izazovna sezona za koju smo spremni i nadamo se da ćemo ostvariti maksimum u datim okolnostima, priopćeno je iz tvrtke Katarina Line.