Nakon prošlogodišnjeg online izdanja Kamping udruženje Hrvatske 15. Kongres hrvatskog kampinga ponovo organizira u svom klasičnom formatu.

Kongres hrvatskog kampinga održat će se od 8. do 10. prosinca u Termama Tuhelj u svom 15. izdanju. Na najznačajnijem skupu hrvatskog kampinga i ove godine okupit će se predstavnici kamping industrije iz zemlje i inozemstva, državnih institucija i drugih strukovnih udruga kao i proizvođača i ponuđača najraznovrsnije kamping opreme i usluga.

Kongres se organizira od 2007. godine i od tada sve od 14. Kongresa hrvatskog kampinga koji je po prvi puta održan u online formatu u njegovu radu sudjelovalo je oko 3500 sudionika. Kroz brojna stručna predavanja i panel rasprave sudionici kongresa  imali su priliku razmijeniti iskustva i znanja o razvojnim trendovima, upoznati nove ideje vezane uz poboljšanje kvalitete i očekivanja gostiju,   raspravljati o politici cijena, alatima u promidžbi i oglašavanju  kao i suradnji s nekim od najjačih emitivnih tržišta te vidjeti najnovije inovativne modele mobilnih kućica i najsuvremenije kamping opreme. Pritom je osobita pozornost u raspravi bila na razvoju i podizanju opće razine konkurentnosti hrvatske kamping industrije.

„Protekle dvije godine ostat će upamćene  kao neke od najizazovnijih do sada kako za kamping sektor tako i za društvo općenito. Međutim, upravo nas trenutna situacija navodi na to da nadolazeću 2022. godinu i njenu kamping sezonu dočekamo još spremniji, u nadi da ćemo je kao i mnoge prethodne pamtiti po pozitivnom“, istaknuo je Adriano Palman, direktor Kamping udrženja Hrvatske.

KUH je i za 15. Kongres hrvatskog kampinga pripremio vrlo interesantne i aktualne teme kojima će privući veći broj sudionika i time opravdati reputaciju centralnog mjesta za razmjenu znanja i iskustava u kamping sektoru.

U sklopu kongresa najboljim kampovima dodijelit će se posebna priznanja za kvalitetu kampova Croatia's Best Campsites, OK mini camps, Village4All te slovensko priznanje za kvalitetu kampova Naj Kamp Adria 2021.

Prijava za sudjelovanje na Kongresu  s detaljnim informacijama dostupna je na web stranici www.camping.hr/kongres-2021.