Akcija Tjedan odmora vrijedan na otoku Lošinju prilika je da prikupite snagu, poboljšate imunitet i rekreirate se te tako pripremite za izazove koji nas očekuju.   

Otok Lošinj  turiste  u svako doba godine privlači bogatom  zdravstvenom ponudom,  kulturnim,  rekreativnim  i gastronomskim sadržajima pa  će tako biti i u sljedećih desetak dana. Naime,  sve do 25. listopada traje akcija  Tjedan odmora vrijedan Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice tijekom koje  pojedini turistički objekti usluge pružaju  uz 50-postotni popust, čemu  se priključio  i otok Lošinj.

Tako je za domaće goste  po  upola nižoj cijeni otvoren Vitality Hotel Punta koji ima Health & Fitness standard   sa wellnessom i rekreativnim sadržajem  uz  stručno vodstvo, a  uključeni  su u cijenu  smještaja.LOSINJ Bokafalsa autor Sandro Tariba

Boravak na otoku, šetnje uz more  i udisanje  morskog aerosola  s esencijama bora i ljekovitog bilja sami  su po sebi užitak  te pružaju zdravstvene blagodati.

Akciji se – kako saznajemo u Turističkoj zajednici Grada Malog Lošinja -  pridružuje  i Muzej Apoksiomen pa je ovo prilika da ga pogledate po znatno povoljnijoj cijeni. U organizaciji turističke agencije Val domaći turisti,  koji u idućih desetak dana   dođu na Lošinj, uz stručno  će vodstvo osvojiti  najviši otočni vrh sv. Mikul ili  će na biciklima krenuti u upoznavanje ovog lijepog sjevernojadranskog otoka koji je za održivi razvoj  dobio mnoga  svjetska i domaća priznanja.  

 

Foto: Arhiva TZ Grada Malog Lošinja

Autori: Piers Spencer-Philips i Sandro Tariba