Zrakoplovna kompanija Ryanair ponovo je otvorila bazu u Zadru koji će opet biti povezan s brojnim gradovima u Europi.

U ponovo otvorenoj bazi s dva bazna zrakoplova te 78 tjednih letova, od kojih je 17 novih linija Zadar će biti povezan s ukupno 37 europskih odredišta. U slijedeća dva dana putnici će za neki od tih letova moći  kupiti karate i po vrlo povoljnim cijenama uz mogućnost besplatne zamjene karata u slučaju promjene plana putovanja.

„Oduševljeni smo što smo u Hrvatskoj na ponovnom otvaranju baze u Zadru. Zračni promet je spreman na novi uzlet I to na vrhuncu turističke sezone u srpnju i kolovozu, a sa 17 novih i ukupno 37 linija  naši hrvatski korisnici imaju i više nego dobar izbor destinacija za svoj toliko željeni ljetni odmor.

Imajući na umu da se Covid  ograničenja stalno mijenjaju, naši korisnici mogu rezervirati svoje karte već sada, te ih u slučaju odgode putovanja, mogu zamijeniti za bilo koji drugi let i to dva puta bez ikakve dodatne naplate sve do kraja ove godine.

Kako bismo proslavili i službeno otvaranje baze u Zadru te 17 novih ljetnih linija objavljujemo rasprodaju avio karata dostupnih već od 151 kunu za putovanja do kraja listopada 2021., a koja se moraju rezervirati do subote, 3. srpnja u ponoć. Kako će karte po ovako nevjerojatno niskim cijenama biti razgrabljene vrlo brzo, posjetite nas što prije na našim stranicama www.ryanair.com i kupite svoju kartu“, istaknuo je Dara Brady, direktor marketinga i informatke u Ryanairu.  

„Iznimno nas raduje činjenica da je najveća europska zrakoplovna kompanija nastavila dugogodišnju uspješnu suradnju s nama i ponovo otvorila svoju bazu u Zadru i time dodatno povezala naš grad i Hrvatsku sa čak 37 odredišta. Ryanair je u zadnjih 14 godina bio i ostao glavni partner Zračne luke Zadar. Povratak baze sa 37 linija, od kojih je čak 17 novih, u sezoni i izazovnim vremenu u kojem se moramo boriti za svakog putnika nije samo dobra vijest već i potvrda naše izvrsne suradnje kojoj se nadamo i ubuduće“, izjavio je Josip Klišmanić, direktor Zračne luke Zadar.