Turistička zajednica općine Jelsa pokreće projekt „Program vjernosti za iznajmljivače“ te poziva sve tvrtke i obrtnike koje se bave gradnjom i opremanjem objekata da se kao partneri uključe u projekt.  

Projektom „Program vjernosti za iznajmljivače“ osigurat će se niz pogodnosti i popusta za uređenje smještajnih jedinica, opremanje objekata, sređivanje vrtova i dvorišta te pružiti mogučnost privatnim iznajmljivačima da se što bolje pripreme za iduću sezonu.

Budući da je na području općine Jelsa privatni smjerštaj vrlo zastupljen na taj način želi se dati doprinos povećanju kvalitete turističke ponude i poticanju lokalne potrošnje. „ Program vjernosti za iznajmljivače“ funkcionira na principu kartice koju će iznajmljivači moći preuzeti u uredu turističke zajednice. Korisnik kartice mora biti evidentiran u sustavu eVisitor i imati podmirena sva dugovanja.

Stoga iz TZ općina Jelsa pozivaju sve tvrtke i obrtnike koji  nude usluge i proizvode povezane s turističkom djelatnošću (gradnjom, opremanjem, uređenjem)  da se jave  i uključe u projekt kao partneri. Rok za priključenje projektu je do 10. prosinca 2022. godine, a nakon prijave iznajmljivači će moći preuzeti kartice u uredu turističke zajednice.

Zainteresirani partneri trebaju dostaviti prijavnicu u koju se upisuju traženi podaci. Samim ispunjavanjem prijavnice partner se obavezuje da će sudjelovati u projektu do njegovog opoziva. Popusti i pogodnosti koje partneri navedu mogu se mijenjati tijekom cijele godine, s tim da nove informacije trebaju dostaviti putem emaila  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Projekt je trajnog karaktera i svi partneri koji se žele aktivirati kasnije u ovom projektu također su dobrodošli te samo trebaju poslati ispunjenu prijavnicu na navedenu email adresu.   

Kartice glase na ime i prezime iznajmljivača, nisu prenosive na druge osobe, a mogu se preuzeti uz predočenje osobne iskaznice. Popis partnera i ugovorenih pogodnosti za iznajmljivače nalazi se na kartici, gdje jednostavnim skeniranjem QR koda iznamljivač u svakom trenutku može vidjeti aktualne pogodnosti i popuste. Također lista svih aktualnih ponuda bit će objavljena na web stranici Turističke zajednice općine Jelsa www.tzjelsa.hr/programvjernosti.