Turistička kompanija Valamar Riviera uvela je u svoju ponudu uslugu najma mobilnih kućica za duži boravak koju će gostima pružati u Istri i na otoku Krku do 31. ožujka iduće godine.

Posebna ponuda duljeg boravka od minimalno mjesec dana može se iskoristiti u dva Valamarova kamping ljetovališta koja su otvorena tijekom čitave godine - Istra Premium Camping Resort 5* u Poreču i Ježevac Premium Camping Resort 4* na otoku Krku.

Usluga najma mobilnih kućica za dulji boravak idealna je za sve goste koji žele promijeniti trenutnu lokaciju svojih ureda i sebi ili svojim zaposlenicima omogućiti rad u prirodi kao i za obitelji s djecom.  „Dulji boravak  u Valamarovim kamping ljetovalištima je idealan ne samo za goste koji se žele odmoriti već i za kompanije koje svojim zaposlenicima žele pružiti mogućnost premještanja ureda i boravak u prirodi uz more tijekom ove jeseni i zime. Kad uz sve usluge i pogodnosti koje osiguravamo gostima dodamo i odličnu cijenu paketa smještaja koja kreće već od 450 eura mjesečno, vjerujemo da će gosti prepoznati odličnu priliku za dugoročni boravak na moru. O ovome trendu govore i tzv. digitalni nomadi koji promoviraju novi način rada i življenja, a mi uz njih pozivamo i sve one koji jednostavno žele promijeniti svoje mjesto boravka na neko vrijeme da dođu u Istru i na otok Krk te kvalitetno i opuštajuće iskoriste nadolazeće mjesece“, izjavio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamaru.

Sve koji se odluče na dulji boravak u Istra Premium Camping Resortu očekuju moderno uređene mobilne kućice tik do mora. U paketu usluga gosti ovog kampa će moći koristiti besplatnu uslugu prijevoza i korištenje sauna, unutarnjeg bazena i teretane u obližnjem Valamar Diamant Hotel & Residence. U kampu je organiziran i Stay Fit program tjelovježbe, fitnessa i rekreacije kroz koji će ih voditi treneri, a ako su gosti zainteresirani za drugačiju vrstu rekreacije i zabave sigurno je pravi izbor vožnja biciklom u prirodi, adventure mini golf i veliki izbor multifunkcionalnih terena. Odmor ili rad bit će bezbrižniji jer gosti neće morati odlaziti u nabavku namirnica, već će imati mogućnost narudžbe hrane, gotovih i polugotovih jela, svježih namirnica i kućanskih potrepština preko Valamarove online trgovine Valfresco Direkt s besplatnom dostavom. Kućni ljubimci su također dobrodošli u ova dva pet friendly kampa.

Gosti koji se odluče dulji period provesti u Ježevac Premium Camping Resortu na otoku Krku očekuju i mogućnosti rekreacije na višenamjenskom sportskom igralištu te bogati sadržaji u Multimedia Game Loungeu – zabavnoj zoni s video igricama.