Do 31. siječnja 2022. otvorene su prijave za studij „Menadžment kamping resorta“ koje provodi Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji uz podršku Kamping udruženja Hrvatske.

 

Studij „Menadžment kamping resorta“ prvi je i jedini specijalizirani program cjeloživotnog obrazovanja u području kamping menadžmenta u Hrvatskoj i jedan od izuzetno rijetkih obrazovnih modula u Europi. Namijenjen je svim kandidatima koji žele proširiti ili usavršiti svoja dosadašnja kamping znanja te usvojiti poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampova. Posebno se preporuča onima koji žele pokrenuti vlastite projekte u kamping turizmu.

Cilj programa je stjecanje dodatnih specijalističkih znanja iz menadžmenta suvremenog kamping resorta, a nudi se osobama sa završenim srednjoškolskim obrazovanjem koji nemaju ambiciju nastaviti formalno visokoškolsko obrazovanje, ali žele imati specijalizirano strukovno zvanje.

Program traje 60 sati i sastoji se od teorijskog i praktičkog dijela koji se provodi u kampu s pet zvjezdica. Nastava se održava online putem i odvijat će se od 14. do 25 veljače, dok će se terenski dio nastave održati od 22. do 24. travnja.

Cijena programa iznosi 4.590 kuna.

S ciljem poticanja izvrsnosti Kamping udruženje Hrvatske nagradit će najboljeg polaznika programa besplatnim vikend boravkom u mobilnoj kućici u nekom od kampova u Hrvatskoj.

Više informacija o programu može se pronaći na poveznici Menadžment kamping resorta, a prijava za program na linku prijavni obrazac.