Savršeno funkcioniranje, moderan dizajn i besprijekorna čistoća zahtjevi su koje gosti postavljaju pred svaku hotelsku kupaonicu. Samim time, i za hotelijere je to imperativ.

Vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda Geberit svojom ponudom slijedi očekivanja gostiju i hotelijera  pa je proizvodni program proširio asortimanom s integriranim kupaonskim rješenjima.

Pripajanjem niza dugovječnih i respektabilnih keramičkih brendova Geberit danas ima novi identitet čije su značajke pouzdana tehnika iza zida spojena sa savršeno dizajniranom kupaonskom opremom.

Šest značajki kupaonica – koje je Geberit integrirao u svoje linije te se mogu vidjeti u Geberitovom izložbenom prostoru u Zagrebu – su dizajn, funkcionalnost, ušteda prostora, lagano održavanje čistoće, udobnost i univerzalnost korištenja za osobe u različitim životnim situacijama.

Osim kupaonskih linija, prezentirana su rješenja koja kupaonice čine lakšima i jednostavnijima za održavanje, poput WC školjke bez unutarnjeg ruba, zaštitne keramičke glazure te modula koji izravno uklanja neugodne mirise iz WC školjke.

                                                                                                                                                                                              

WEB geberit1    WEB Geberit2