Organizacija prostora u kupaonskim elementima iznimno je važna pa pri njihovoj kupovini treba voditi računa o raspoloživom unutarnjem prostoru (više)

Bilo da se radi o životnom prostoru svakoga od nas ili je pak riječ o prostorima u kojima borave turisti, vrlo je važno  predvidjeti mjesto gdje će se odlagati četke, kreme, paste za zube i sav ostali kupaonski pribor.  

Jedna od najboljih opcija je – savjetuju  proizvođač kupaonske opreme Geberit - korištenje visokokvalitetnog kupaonskog namještaja koji  ima prostor za odlaganje u podnim ili zidnim kupaonskim elementima.

Ladice za stvaranje reda

   GEBERIT LADICA 1Baze za umivaonik idealan su način rješavanja dva problema odjednom. Prvi je da skrivaju    vodovodne cijevi  a drugi da  nude vrijedan prostor za odlaganje ispod umivaonika.

 Najbolje će biti da  ormarići za umivaonik imaju ladice jer je to najlakši način da se kupaonski    pribor  skloni od očiju a pritom  uredno pospremljen bude tu, nadomak ruke.

Kriteriji izbora

 Ladice su dostupne u različitim verzijama i razinama kvalitete kao i brojem odjeljaka za odlaganje predmeta. O čemu treba voditi računa? Kada govorimo o kvaliteti, ključno je osigurati da ladice imaju pažljivo obrađene metalne vodilice kako bi se osiguralo glatko i pouzdano pomicanje prilikom otvaranja i zatvaranja. Na taj se način osigurava da namještaj  u kupaonici funkcionira  dugi niz godina. Savjetuje se izbor ladica s punim produžetkom jer on omogućuje da se one mogu izvući u cijeloj dužini što, jasno, znači i bolju iskoristivost prostora.

Također će praktično biti ako ladica ima mehanizam za samozatvaranje, što znači da je i mali pritisak dovoljan da se ona lagano automatski zatvori. Uz to što je zatvaranje tiho i lagano, ima još jednu prednost -  pospremljene stvari ostat će na svojem mjestu!